A vendégház

Vannak otthonok, ahová, ha belép az idegen, az a különös érzete támad, mintha hazaérkezett volna. Így voltunk ezzel mi is, amikor ránk talált ez a gyönyörű parasztház Lovason, a Balaton-felvidéki falucskában. Megérkeztünk, régóta lelkünkben szunnyadó közös álmunk, itt tudjuk valóra váltani. Évek óta a szomszédos, Hild díjas faluban, Paloznakon élünk. Úgy találjuk, kevés olyan település van, mint Lovas és Paloznak, ahol mind a házakban, mind a faluképben a hagyomány és az újszerűség ily harmóniában találkozik.

Virtuális séta:

Vendégház foglalási naptár


A vendégházban jól elszeparáltak az egyes funkciók, az 5 hálószoba 5 fürdőszobával, valamint a 2 étkező-konyha igazán kényelmessé teszi 12-16 fős társaságok, vagy nagy családok számára a nálunk töltött pihenést.

A teakonyhában reggeli készítés, kisebb főzés lehetséges, a nagy közösségi tér étkezőként szolgál, de egyéb együttlétek céljára is kiválóan alkalmas. TV-k, hűtők(+fagyasztók), vezeték nélküli, nagy sebességű internet van a vendégház teljes területén, valamint mind a 4 tetőtéri hálószoba légkondicionált. A hálószobákban széfeket helyeztünk el, hogy vendégeink értéktárgyaikat is biztonságban tudhassák.

A levendula, mely oly szépen díszlik ezen a környéken, meghatározó a kertben, pincénk tetején üde lila színfoltot képez, így lett a Vendégház névadója is.

Van egy pétanque pályánk, melyet a korábbi tulajdonosok, a kedves francia-magyar házaspár iránti tiszteletünk és szeretetünk jegyében őriztünk meg.

Az öreg diófánál grillezni, sütögetni lehet és jó idő esetén a szőlőlugas alatt hűsölni.A gyerekekre gondolva a tetőtéri étkezőben egy játszósarok került kialakításra, ahol a gyerekek kreatív tevékenységüket kis asztalnál ülve végezhetik, vagy a babákkal, társasjátékokkal, mesekönyvekkel birtokba vehetik a kényelmes kanapét.

Az udvaron babahinta, 2 személyes fa kerti hinta, babacsúszda, homokozó, labdák, bordásfal, gyermekjárművek (tricikli, kismotor, bébiautó, kérésre bicikli, futóbicikli, roller), ping-pong asztal, csocsó, ütős játékok, darts, függőszék/függőágy várja a kicsiket és nagyokat.

A kisgyermekes családok számára pelenkázót, etetőszéket, babaágyat, kiskádat, wc szűkítőt, bilit, gyerekfellépőt biztosítunk, valamint kérésre biztonsági ajtót szerelünk fel a lépcsők elé. A babás utazások megkönnyítése érdekében bébiőrt, légzésfigyelőt cumisüveg melegítőt, szoptatós párnát  is adunk, amennyiben a foglaláskor jelzik számunkra. Ha ezeken kívül bármilyen eszközre szükségük van, kérjük a kérések, információk részben írják meg, igyekszünk a kéréseknek eleget tenni.

Vendégeinknek lehetősége van a 3 személyes infraszaunában ellazulni és nyáron a 3 x 5 x 1,5 m méretű udvari medencében csobbanni.

Kültéri galériánkat itt tekinthetik meg, vagy járják be házunkat kívül belül virtuálisan. A szobák fotói a „Vendégterek” menüben találhatók.

Szeretettel várjuk Önöket!  Vendégház foglalási naptár