Térkép

Balaton Bretagne Bretagne2 Bakony Voyage Voyage Közösségi tér Pipacs Csuhajda

Vendégházunkban a Grandiose apartman, a Voyage apartman, a Levendula apartman, a Pipacs vendégszoba és a Csuhajda közösségi tér szolgálja a vendégek kényelmét. A mai kor vendégei részéről az intimitás, a komfortosság természetes igény. Ezért az apartmanok témák szerint berendezett szobái kényelmes méretűek, egymástól távol vannak és mindegyikhez saját fürdőszoba tartozik, valamint az összes tetőtérben elhelyezkedő szoba klimatizált. Az egész házban és udvaron nagy sebességű WIFI szolgálja a vendégek kényelmét. Az alábbi  alaprajzon az adott helyiségre kattintva részleteket olvashat, galériák adják vissza a szoba hangulatát, virtuális sétával körbe is tekinthet nálunk.

Alaprajzok

Teljes vendégház foglalási naptár 5 hálószobával kizárólagos használattal
Teljes vendégház foglalási naptár 6 hálószobával kizárólagos használattal
Teljes vendégház foglalási naptár 7 hálószobával kizárólagos használattal

Grandiose apartman

A vendégház legnagyobb lakótere (113m2) a tetőtéri 3 hálószobás apartman, amihez 3 fürdőszoba, étkező és egy teakonyha tartozik. Mindhárom szoba légkondicionált. A szobák bútorzata egyedi tervezésű és gyártású. Az apartman 7 felnőtt és 2 gyermek számára ideális, mely pótágyakkal és babaággyal bővíthető. A kisgyermekek védelmében biztonsági ajtó található a lépcső előtt.

Grandiose apartman foglalási naptár

Grandiose apartman: Bretagne szoba

12 m2-es 2 személyes hálószoba saját, folyosóról nyíló, zuhanyzós fürdőszobával (8 m2). Igény esetén babaágy is elhelyezhető. A hangulat a bretonne nép kultúrájába enged betekintést, a bútorzatot kovácsoltvas elemekkel ötvöztük.

Grandiose apartman foglalási naptár

 

Grandiose apartman: Bakony szoba

20 m2-es 3 személyes hálószoba (1 franciaágy, 60cm széles egyszemélyes gyerekágy) saját, a szobából közvetlenül nyíló zuhanyzós fürdőszobával (6 m2). Ideális 2 felnőtt és egy gyermek számára. Igény esetén babaágy elhelyezhető. A helyiség népies ihletésű bútorokkal lett berendezve, hangsúlyozva a Bakony közelségét és szépségét.

Grandiose apartman foglalási naptár

 

Grandiose apartman: Balaton szoba

Nagy méretű (15 m2-es) 4 személyes „családi” hálószoba, ahol helyet kapott egy franciaágy és egy 150×180 cm-es ágy, mely 2 gyerek, vagy 1 felnőtt és egy gyermek számára ideális. A szobából közvetlenül nyílik a zuhanyzós saját fürdőszoba (8 m2).  A szoba pótágyazható vagy babaággyal kiegészíthető. Szobánkban a magyar tenger hangulatát tükrözik a kézzel festett, egyedi, kék színű bútorok.

Grandiose apartman foglalási naptár

 

Grandiose apartman: Étkező/társalgó+teakonyha

A tetőtéri nagy közösségi térben (21 m2), amely étkezőként vagy társalgóként szolgál, a három hálószobához tartozó hűtő, televízió, számítógép, dvd lejátszó mellett egy játszósarok szolgálja a gyermekek kényelmét. A 6 m2-es jól felszerelt teakonyhában reggeli készítés, kisebb főzés is lehetséges. Az étkező+konyhát a Grandiose apartman vendégei kizárólagosan használhatják.

Grandiose apartman foglalási naptár

 

Pipacs szoba

Földszinti 15 m2-es 3 fős, nem pótágyazható szoba, franciaággyal és egy alvósarokkal. A szobából közvetlenül nyílik a saját,  fürdőkádas fürdőszoba (3 m2). A szoba színvilágában és berendezésében a pipacsmezők hangulata köszön vissza.

Pipacs szoba foglalási naptár

 

Voyage apartman

A tetőtéri hálószobában két egyszemélyes ágy és egy nagy méretű (110×200) kihúzható kanapé került elhelyezésre. Tágas klimatizált szoba (40m2), ahol igény esetén kényelmesen elfér még pótágy, vagy babaágy is. Hintaszék, dohányzóasztal székekkel és egy kis mosdósarok kapott a szobában helyet. A szoba az utazások hangulatát tükrözi. A csigalépcsőn leérve található a hozzá tartozó fürdőszoba (2m2) tusolóval, és előteréből nyílik az infraszauna (ideális 3 fő számára). Az előtérből elérhető a nagy méretű, népies berendezésű konyha-étkező, a Csuhajda. Ebben az apartmanban nincs központi fűtés, a hálószobát elektromos fűtőtesttel és a légkondival, a fürdőszobát hősugárzóval melegítjük. Kérjük, foglalásnál ezt vegyék figyelembe. Nagyon hideg időben kisgyermekes családoknak nem ajánljuk.

Voyage apartman foglalási naptár

 

 

Csuhajda (konyha-étkező)

A nagy méretű Csuhajda (29m2), népiesen berendezett konyha, étkező, közösségi tér, a Voyage apartman alatt helyezkedik el. Alkalmas közös főzésre, sütésre, családi eseményekre, programokra, rendezvényekre stb… A Csuhajdában mosogatógép és mosógép szolgálja a vendégek kényelmét. Egy a hangulatának megfelelő fatüzelésű tűzhely is helyet kapott itt. A közösségi térnek közvetlen összeköttetése van az udvarral és a Voyage apartmannal. Egy külön WC nyílik innen, hogy ne kelljen a szobák WC-jét használni udvari tartózkodás esetén. A Csuhajdát a Voyage apartman bérlői kizárólagosan használhatják, amennyiben nem a teljes ház kerül bérlésre. A fatüzelésű tűzhely mellett elektromos fűtőtesttel biztosítjuk a meleget. Nagyon hideg időben kisgyermekes családoknak nem ajánljuk.

Voyage apartman foglalási naptár

 

 

Levendula apartman

A vendégház legnagyobb teljes lakás jellegű lakótere (90m2) a földszinti 2 hálószobás külön bejáratú apartman, amihez 1 fürdőszoba, étkező és konyha tartozik. A szobák bútorzata egyedi tervezésű és gyártású. Az apartman 4 felnőtt és 2 gyermek számára ideális, mely pótágyakkal és babaággyal bővíthető.

Levendula apartman foglalási naptár