Foglalási információk

A Levendula vendégházat a nyári hónapokban csak egyben adjuk ki nagyobb társaságoknak, nagy családoknak (max. 14-20 fő), így biztosítva, hogy a pihenés során ne kelljen másokhoz alkalmazkodni.

Szezonon kívül a különböző vendégterek (Levendula Apartman, Grandiose Apartman, Voyage Apartman, Pipacs Szoba) külön-külön is foglalhatóak.

Nyitás: 2023. március 10.-től

Foglalás hossza: nyáron minimum 5 éjszaka, nyári szezonon kívül minimum 2 éjszaka

Maximális létszám: 17 felnőtt + pótágy (2-3 felnőtt)+ 2 kisgyermek

A fentiektől eltérő foglalási igény esetén lépjen velünk kapcsolatba.

Foglalási előleg: a teljes bérleti díj 30%-a, mely foglaláskor fizetendő. A fennmaradó bérleti díj, kaució, végtakarítási díj a szálláshely elfoglalása előtt, érkezéskor fizetendő.

Érdeklődését telefonon, e-mail-ben vagy a honlapunkon keresztül várjuk. Ajánlatunkról minden esetben e-mailt küldünk a félreértések elkerülése miatt. A foglalás akkor garantált, ha a foglalási előleget megkaptuk és azt email-ben visszaigazoltuk.

Lemondási feltételek: Érkezés előtt 60 nappal a teljes előleget visszafizetjük, 59-30 nap között az előleg 50%-a jár vissza. Amennyiben a lefoglalt időpontot újra tudjuk értékesíteni, a teljes előleget visszafizetjük. 30 napon belüli lemondás esetén az előleget csak újraértékesítés esetén tudjuk visszafizetni.