Gyerekeknek

Játszóterek

Legközelebbi játszóterek:

Paloznaki játszótér (Kossuth utca Fő utca sarok)

Elsősorban a kisebb korosztály (1-4év) számára ajánljuk. Semmilyen játékot, eszközt nem kell magunkkal vinni, a játszótéren rendelkezésre áll homokozó játékok, dömperek, markolók, kismotor, társasjátékok, gyerekkönyvek stb… folyamatosan változó sokasága és az utolsó hazatérő család hálóval letakarja a homokozót, hogy az arra bóklászó cicák se piszkítsanak bele.

Alsóörs Merse Park (Mihálkovics sétány)

Egyedi hangulatú játszótér, ahol a gyerekek nagy kedvence a drótkötélpályás csúszka is megtalálható.

Amit nem érdemes kihagyni:

Balatonfüred Helka és Kelén kiserdei játszótér (Park utca)

Különleges játékokkal felszerelt játszótér. Egy játszótérkomplexum része, melynek nagy része árnyas fák alatt található erdei tornapályával, pingpongasztalokkal és remek kerékpározási/rollerezési/görkorcsolyázási lehetőséggel, hiszen az aszfaltutak behálózzák a Kiserdő, nem is olyan kicsi területét. A játszótéren a felnőtteknek is hatalmas élmény a mérleghinta, amin nagyokat lehet repülni, de különleges a vár is, ahol a gyerekeknek a mászófalas átlépő valódi bátorságpróba.

Balatonfűzfő Mikádó játszótér (Ponty köz a Parti Sétányon)

Hatalmas farönk játékokat próbálhatnak ki a gyerekek, de biztosan élvezni fogják a pallós fahidat, az egyensúlyozó játékokat, a drótkötélpályát, illetve a kötélhintát is.

Veszprém Rézsűs játszótér  (Kertalja utca 15.)

A csőcsúszdáiról híres játszótér, ami nagyon ötletesen használja ki a terepadottságokat. A játszótér maga is a patakparton, madárcsicsergős, védett környezetben van.

Játszóházak

Legközelebbi játszóházak:

Balatonfüred ZaMi játszóház (Széchenyi utca 55. – TESCO üzletsor)

Veszprém Kölyökpark (Külső- Kádártai út 3. – TESCO)